Een zeer goedkope en geweldige oplossing om je magazijn uit te breiden is een systeemvloer. Binnen een mum van tijd is het geplaatst in het magazijn en je hebt opeens zeer veel ruimte om al je producten op te slaan. Op deze manier kan je nog meer groeien met je eigen bedrijf! Wil je meer weten over een systeemvloer? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over

Dit is er zo prettig aan een systeemvloer

Een systemvloer is geweldig om je opslag uit te breiden, maar het kent nog meer voordelen. Zo is de vloer relatief ligt in gewicht, omdat het gebruik maakt van sterke balken met daartussen lichte materialen. Daarnaast is er in de vloer ook isolatiemateriaal verwerkt. Hierdoor is de ruimte ook direct goed geïsoleerd en zul je direct besparen op de energiekosten. Een ander bijkomend voordeel van een systeemvloer is dat het onderhoudsarm is. Hierdoor hoef je dan ook geen grote kosten te maken aan onderhoud aan de vloer. Wie wil dit nou niet?

Binnen een mum van tijd staat de vloer in de ruimte

Je zou misschien denken dat een systeemvloer grijs is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Tegenwoordig kunnen kleurstoffen aan het grondmengsel worden toegevoegd om zo kleur toe te voegen aan de vloer. Zo bepaal je grotendeels zelf de gehele uitstraling van je nieuwe vloer. Wil je wel de sterkte van een betonnen vloer maar niet het naadloze oppervlak? Dan is het mogelijk om voegen in de vloer te schuren, om zo het gewenste effect te krijgen. Zo creëer je de uitstraling van betontegels en krijgt je vloer een totaal andere dimensie. De afmetingen van deze “tegels” kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen!

Bij deze partij kan je een systeemvloer aanschaffen

Er bestaan natuurlijk vloeren die je zelf kunt leggen, zoals tapijttegels. Echter zijn deze vloeren niet zo sterk en beschermend als een systeemvloer. Bij deze vloer komt dan ook meer vakmanschap kijken en hierdoor is het verstandig dit te laten plaatsen door een specialist. Het voordeel hiervan is dat je dan ook zeker weet dat de vloer op een juiste wijze gelegd wordt, en je er de komende jaren geen omkijken meer aan hebt. Dat wil je natuurlijk altijd!