In de wereld van gastvrijheid en culinaire beleving is het aanbieden van hoogwaardige thee net zo belangrijk als uitstekende koffie. Bij Fleur de Café begrijpen we de essentie van een goed samengestelde thee kaart voor horecagelegenheden. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van verfijnde theeën die niet alleen smaakvol zijn, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden aan jouw gasten. Lees verder om te ontdekken waarom Fleur de Café jouw ideale partner is voor thee in de horeca.

Een wereld van theeën

Bij Fleur de Café vind je een breed scala aan theeën van over de hele wereld, zorgvuldig geselecteerd en met aandacht voor kwaliteit en smaakprofielen. Ons assortiment omvat:

– Klassieke theesoorten: Van verfijnde zwarte theeën tot delicate groene theeën en aromatische kruiden infusies, bieden wij een variatie die aansluit bij verschillende voorkeuren van jouw gasten.

– Biologische en fairtrade opties: Voor horecaondernemers die waarde hechten aan duurzaamheid en ethische handel, bieden wij biologische en Fairtrade gecertificeerde theeën die goed zijn voor zowel mens als milieu.

Kwaliteit en versheid gegarandeerd

Bij Fleur de Café staat kwaliteit centraal. Onze theeën worden zorgvuldig verpakt om versheid te behouden en smaakverlies te minimaliseren. Elk kopje thee dat wordt geserveerd in jouw horecagelegenheid belooft een rijke, aroma-rijke ervaring die de zintuigen prikkelt en gasten terug laat komen voor meer.

Maatwerk en ondersteuning

Wij begrijpen dat elk horecabedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen en persoonlijke ondersteuning bij het samenstellen van jouw theekaart. Of je nu op zoek bent naar advies over het assortiment, training voor jouw personeel in het zetten van de perfecte kop thee, of hulp bij het kiezen van de juiste thee accessoires, ons toegewijde team staat voor je klaar.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Net zoals bij onze koffie, streven we ook bij onze thee naar duurzaamheid. We werken samen met theeboeren die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken en ondersteunen initiatieven voor eerlijke handel. Onze verpakkingen zijn ontworpen met het oog op minimalisering van milieubelasting, en we streven naar een positieve impact op de gemeenschappen waar we actief zijn.

Bestel nu bij Fleur de Café

Kies voor Fleur de Café en verrijk jouw horecazaak met een uitstekende selectie van theeën die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, versheid en duurzaamheid. Ontdek hoe onze theeën jouw gasten zullen verwennen en jouw zaak zullen onderscheiden.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om te bestellen en jouw horecazaak te laten profiteren van de beste thee-ervaring met Fleur de Café.