De opbergmand speelgoed is de ultieme uitkomst voor ouders met kinderen die een grote hoeveelheid speelgoed tot hun beschikking hebben. Speelgoedautootjes kunnen zo op één plek verzameld worden, beertjes worden geordend en die prachtige Barbie met blonde lokken hoeft ook nooit meer zoek te zijn, want deze liggen altijd opgeslagen in de opbergmand. Ondanks dat fabrikanten ze ooit bedoeld hebben voor speelgoed, kun je de manden ook voor andere doeleinden gebruiken. Welke? In dit blog geven we je een selectie waar jij nog niet aan gedacht hebt.  

Schone handdoeken 

Een WC die is ingebouwd bij de badkamer mag dan ruimtebesparend zijn, echt handig is het niet. Zodra je gasten op bezoek krijgt heb je altijd het gevoel de boel netjes te moeten maken, omdat je niet zit te wachten op het harde oordeel van een vriend of familielid. Kies er daarom voor om schone handdoeken niet in de badkamer zelf te bewaren, maar in een opbergmand op de gang. Geen mens zal zo de kans krijgen om je te vertellen dat de handdoeken niet netjes zijn opgevouwen. 

Bankje

Winkelbediendes willen je nog weleens een schoenlepel aanreiken tijdens het shoppen, maar in een privésetting wordt deze minder vaak meer gebruikt. Gevolg hiervan is dat je aan het wankelen komt bij het aantrekken van een schoen. Dat hoeft niet meer als je de opbergmand gebruikt als bankje! Jouw sneakers trek je dus zo over je voeten heen, zonder je enkels te breken. 

Beddengoed

Het is bepaald geen straf om de opbergmand op je slaapkamer te hebben staan, want dit soort manden hebben een fraai voorkomen. Ideaal voor het geval jouw boxspring geen opbergruimte heeft en je je beddengoed wilt opruimen. Sommige varianten zijn dusdanig ruim opgezet dat je er niet alleen plaats hebt voor je reserve hoeslakens en kussenslopen, maar je ook je logeerspullen en slaapzakken voor op reis erin kunt stallen.