De leukste manier om uw cadeauverpakking nog feestelijker te maken is door het gebruik van details. Linten, strikken en rozetten zijn hiervan een voorbeeld. Een leuk papieren tasje erom en klaar. Maar heeft u ooit gedacht aan het gebruik van gepersonaliseerde stickers? Hoe leuk is het als u hier nog een kleine persoonlijk boodschap, een passend plaatje of een feestelijke kleur op kwijt kunt. U kunt Stickers bedrukken namelijk zeer eenvoudig laten doen, en wij weten waar. Denkt u vast na over wat u erop wilt laten drukken, dan vertellen wij vast wat uw mogelijkheden zijn. Wedden dat u de show steelt met uw persoonlijke cadeauverpakking? En niet één keer, deze stickers kunt u direct in grote hoeveelheden tegelijk bestellen. Wel zo makkelijk.

Welke stickers kiest u?

Natuurlijk is er een ruime keuze uit de meest uiteenlopende stickers om te bedrukken. Zo is er de vierkante variant in diverse formaten, maar ook de ronde stickers zijn zeer geliefd. Ovalen stickers en rechthoekige stickers behoren eveneens tot de mogelijkheden. Stel, we kiezen voor een ronde sticker. U selecteert dan eenvoudig de voorkeur voor rond. Al snel ontstaat er een keuzemenu waarin u een bepaalde afmeting kunt kiezen en uw favoriete kleur aanklikt. Welke tekst of welk logo wilt u erop kwijt? Het zal u verbazen wat er allemaal op een sticker past! U maakt er helemaal uw eigen werk van.

Sticker gekozen? Snel in huis

Zodra u uw eigen sticker volledig heeft vormgegeven betaalt u nog veilig online en kunt u uw bestelling al snel verwachten. Indien u de bestelling op maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur binnen is, wordt het al dezelfde werkdag aangeboden bij de pakketdienst. Tenminste, als u bij Rotim bestelt natuurlijk. De leverancier met ruim 25 jaar ervaring in de meest uiteenlopende verpakkingsmaterialen.