Het is duidelijk dat plezier maken altijd geweldig is. Wij volwassenen houden wel van een glowstick of vijf om mee te zwaaien op een festival of concert, maar vandaag zijn de LED foam sticks de nieuwe trend. We zijn er dan ook zeker van dat deze leuke foamstick ideeën voor extra sfeer zullen zorgen op je eerstvolgende feest.

Te gek verjaardagsfeest

Kinderen houden misschien van eenhoorns, zeemeerminnen of raketten, maar als je een uniek feest thema wilt dat heel eenvoudig op te zetten is, organiseer dan een gloed-in-het-duister feest of ga bowlen in het duister. Dit soort feesten passen meestal bij elk kind en volwassene. Wat onze leeftijd ook is, we zijn dol op items die opgloeien in het donker. Maar ook als jouw inspiratie je in de steek laat en je op het allerlaatste moment een super leuke feestelijke gunst nodig hebt om iets extra aan je verjaardagsfeest of dat van een vriend toe te voegen, zijn deze LED foam sticks je reddende engel! De LED foam sticks zijn ronduit geweldig op verjaardagsfeestjes. Je ziet hen 10 keer helderder dan om het even welk lichtgevend item en het is super zacht om aan te raken. Op het moment dat deze foam sticks je verjaardagsfeest beginnen op te lichten, wordt iedereen gek!

Eitjes zoeken in het donker

Kinderen zijn dol op de overvloed aan chocolade met Pasen, maar dat zal hen niet een volledige dag bezighouden. Een geweldige manier om een ​​paaseierenjacht binnenshuis te doen – wat handig is als het weer onvoorspelbaar is – is de kinderen voorzien van een LED foamstick multicolor waarmee ze de paaseieren in het donker moeten zoeken. Op die manier wordt het familiefeest op Pasen superleuk en gezellig!

Kamperen met LED

Foam sticks kunnen worden gebruikt om een tent te verlichten, waardoor je minder nerveus je weg in het donker kunt vinden. Maar omdat je omringd bent door de duisternis, en het licht van LED foam sticks vrij sterk is, wil je misschien enkele spelletjes organiseren. Dit is vooral leuk voor wandelingen in het donker, eventueel gecombineerd met zoekopdrachten. Als jullie met een grote groep zijn, is het een goed idee om de LED foam stick multicolor te gebruiken om kleine teams te vormen. Uiteraard kunnen de foam sticks ook gebruikt worden voor een feestelijke barbecue. Als je niet houdt van kamperen, maar graag je vrienden thuis verrast, dan zullen ze zeker dol zijn op een mini-festival in je tuin! Neem een ​​paar hooibalen, maak wat mocktails, geef de genodigden foam sticks, speel wat goede muziek en organiseer tussendoor een foamstick-oorlog! Een leuk feest waar kinderen jaloers op zullen zijn!