Wanneer je niet zo heel veel spulletjes met je mee hoeft te nemen, bijvoorbeeld tijdens het shoppen, een etentje met vrienden of een avondje uit, dan komt een klein handtasje goed van pas. Een handtasje is misschien klein van stuk, maar wel fijn in gebruik; door de grootte is deze erg praktisch en tegelijkertijd kun je gemakkelijk al je essentials met je meenemen.

Wanneer je eigenlijk alleen je autosleutels, portemonnee, mobiel, huissleutels, een lippenstiftje, een poedertje en misschien een potje kauwgum met je mee wilt nemen, dan is het een logische keuze om deze spulletjes mee te nemen in een kleine handtas. Vaak past er in zo’n tas meer dan je denkt en deze tas is erg fijn te dragen. Door het draaggemak kun je de tas naar heel veel verschillende gelegenheden meenemen.

Een kleine handtas gemaakt van leer is een goede keuze wanneer je graag zekerheid hebt dat je jarenlang plezier zult hebben van de tas. Leder is een duurzaam materiaal dat vaak wel jaren meegaat… Sterker nog; de meeste leersoorten worden zelfs alleen maar mooier naarmate je de tas langer en vaker gebruikt, mits je de tas goed onderhoudt. Het leer zal zich vormen naar hoe de eigenaar de tas gebruikt en daardoor is iedere leren handtas uniek.

Kleine handtassen zijn dus vooral handig voor dagjes uit en afspraakjes buiten de deur, maar wanneer je voor een groter exemplaar handtas gaat dan zou de tas bijvoorbeeld ook goed van pas kunnen komen tijdens lange dagen op je werk of op school. Sommige handtassen bieden zelfs ruimte voor een laptop en kunnen daardoor dus tegelijkertijd als laptoptas worden gebruikt.

Ga jij voor een klein handtasje of heb je toch liever een groter exemplaar? Kies voor een prachtige zwarte handtas van leer of in de kleur cognac of taupe en heb jarenlang plezier van jouw mooie en fijne handtas!