We worden allemaal een dagje ouder. Wanneer je last hebt met het in- en uit bed komen begin je dat pas echt te merken. Ook wanneer je last van pijntjes krijg en niet goed in bed kunt komen is dit vervelend. Het is allesbehalve prettig en uiteraard niet de bedoeling. Met een hoog laag boxspring kunnen veel van deze voorkomende klachten worden voorkomen. Je maakt het jezelf een stuk comfortabeler en gemakkelijker. We vertellen er dan ook graag meer over:

Wat is een hoog laag Boxspring?

Iedereen wil graag kunnen genieten van een goede nachtrust, dat bereiken we met het comfort en gemak van een goed bed. Wanneer je een hoog laag bed hebt gaat het in- en uit bed stappen een stuk gemakkelijker. Dit komt mede doordat een hoog laag boxspring hoger zijn dan normale boxspring bedden. Ze zijn daarnaast ook te verrijden en in hoogte te verstellen. Dit zorgt ervoor dat het opmaken van het bed een stuk prettiger zal worden.

Met een hoog laag boxspring bepaal je zelf de hoogte van het bed en dat is prettig want zo belast je jouw dierbare rug niet onnodig en daarnaast zorgt het ervoor dat zelfstandig thuis wonen misschien wel langer mogelijk is.

Een hoog laag boxspring is in de gewenste maat te verkrijgen en daarnaast wordt het matras op maat gemaakt zodat deze tot in perfectie bij jouw lichaam past. Het ervoor dat jouw lichaam kan genieten van alle comfort waar het om vraagt. Maar wist je dat je ook nog uit verschillende opties kan kiezen zoals een verrijdbaar bed, een bed met elektrisch verstelbare lattenbodem en de uitstraling die jij wenst te hebben.

Goed voorbereid op de toekomst met een hoog laag boxspring

Een hoog laag boxspring is uitstekend voor mensen die zich goed willen voorbereiden op de toekomst. Wanneer je een hoog laag boxspring, al dan niet deelbaar, als bed hebt, ben je op de toekomst voorbereid. Het geeft comfort en door de moderne uitstraling kun jij genieten van een bed wat er ook mooi uitziet.

Wanneer je nog geen klachten met betrekking tot het slapen hebt, kan dit alsnog in de toekomst ontstaan. We voorkomen dit uiteraard liever dan dat we het moeten genezen. Wanneer je later bijvoorbeeld zorg in bed nodig hebt is een hoog laag boxspring perfect om de zorg in te mogen ontvangen. 

Een betrouwbare hoog laag boxspring aanschaffen

Wanneer je een betrouwbaar hoog laag bed wil aanschaffen, ben je bij Bedder gegarandeerd van een perfecte service. Naast dat de service perfect is, zijn de bedden uiterst betrouwbaar en doordat de specialisten met jouw bekijken wat de behoeften van het lichaam zijn, wordt de matras op maat gemaakt. Wil jij ook een bed dat tot in de perfectie bij jouw lichaam past, lichamelijke klachten voorkomen en jouw wensen werkelijkheid laten worden? Maak dan een afspraak in de showroom of vraag advies aan huis aan.