Het langgerekt land Malawi in het zuiden van het machtige continent Afrika is aan een opmars bezig als het goed om de ontwikkeling van een echt safari land. Op de internationale luchthaven van de hoofdstad Lilongwe zijn dagelijkse vluchten vanuit andere Afrikaanse landen, zo kun je vanaf Amsterdam hier goed komen mits je minimaal een keer overstapt. Indien het land zichzelf steeds verder ontwikkeld op toeristische gebied, zal er in de toekomst misschien wel een rechtstreekse vlucht komen vanuit Nederland of Belgiƫ om op safari naar Malawi te gaan. Op safari in Malawi gaan is een garantie voor succes. de prachtige natuur, lokale cultuur en niet de vergeten al die prachtig mooie wilde dieren je normaal gesproken alleen op televisie zit of in een dierentuin.

op-safari-naar-malawi

Malawi is nog tamelijk onbekend voor toeristen waardoor de ervaring nog bijzonderder is als jij een bezoek aan dit prachtige land brengt. Ook wel het warme hart van Afrika genoemd, heeft Malawi hier zelfs de BIG 5 rondlopen. Van leeuwen en luipaarden tot de neushoorn en de olifant, je kan ze hier allemaal zien tijdens een safari in Malawi. De buffel is hier ook nog te zien, hierdoor is de big 5 compleet op de Liwonde National Park. Buiten deze dieren zijn er ook tal van andere dieren te zien zoals zebra’s, giraffes, nijlpaarden en tal van vogelsoorten. Zo’n unieke Malawi safari trip zijn erg speciaal en zullen niet snel vergeten worden. Naast een spannende safari in Malawi zijn er ook nog tal van andere activiteiten te doen wat je niet snel zal vergeten zodra je weer in Nederland terug bent.

Buiten dat je op safari naar Malawi kan gaan, kun je ook heerlijk snorkelen in Lake Malawi. En kan je ook fietsen langs wilde zebra’s op het Nyika Plateau. Voor de echte sportieve reizigers is er ook de mogelijkheid om Mount Mulanje te beklimmen. Kan je nou ook geen genoeg krijgen van op safari in Malawi gaan. Dan kan je het ook makkelijk combineren met een safari in naburig Zambia. Een Malawi safari trip gaat nooit meer uit je gedachten, wacht daarom ook niet te lang en bezoek dit wonderschone land nu je het nog voor jezelf heb.