Misschien heb je er wel eens van gehoord: een Oreo koekje. Dit is een populair koekje uit Amerika. Dit koekje is nu ook al een paar jaar verkrijgbaar is in Nederland. Naast het originele koekje zijn er nu ook veel verassende variaties met worteltjestaart, chocola, hazelnoot en red velvet. Ben je benieuwd naar deze smaken en variaties? Lees dan snel verder!

Oreo taart smaak

De eerste variant is het Oreo koekje met pindakaastaart smaak. Dit koekje is gebaseerd op de smaak van Pindakaastaart in combinatie met chocolade. Het biscuit heeft dezelfde kleur als de bodem van de taart en de vulling is een combinatie van pindakaas en chocolade. Naast de pindakaastaart smaak is er ook de worteltjestaart smaak. Dit biscuit heeft de smaak van worteltjestaart en de vulling is gemaakt van cream cheese. 

Oreo bites 

Ben je gek op chocola? Dan zijn de Oreo bites echt iets voor jou. Dit zijn kleine chocolaatjes met de originele witte Oreo vulling. In deze vulling is het biscuit van de Oreo verwerkt. Je proeft dus eerst de melkchocolade en vervolgens de romige vulling in combinatie met het biscuit.  

Oreo hazelnoot chocolade 

Tot slot is er de Oreo met chocolade hazelnoot vulling. Dit koekje heeft het originele zwarte biscuit van een Oreo koekje. De vulling van dit koekje bestaat uit cream cheese in combinatie met hazelnoot chocoladepasta. Deze Oreo is limited edition. 

Bestel Oreo koekjes online bij Candyonline 

Heb je zin gekregen in een van deze heerlijke Oreo koekjes? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline. Deze online snoepwinkel heeft een groot aanbod aan Oreo producten. Ze hebben zelfs een bakmix om een Oreo taart mee te bakken. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren!